Filmul "Bohemian Rhapsody", va fi lansat și în format DVD, incluzând anumite scene bonus

După succesul filmului "Bohemian Rhapsody", atât la încasări globale, cât și la premiile Globul de Aur, filmul va fi lansat și în format DVD, incluzând anumite scene bonus.

Filmul "Bohemian Rhapsody" va putea fi găsit începând cu 4 martie, în format Blu-Ray sau DVD. Showul din cadrul evenimentului Live Aid va fi mai lung decât cel din cinematograde, 22 de minute, și va conține piese precum "We Will Rock You" sau "Crazy Little Thing Called Love" și scene bonus.

Totodată, fanii trupei Queen se vor putea bucura și de interviuri în exclusivitate, atât cu actorii din film, cât și cu membrii formației.

Mai mult de atât, o experiență "Bohemian Rhapsody" de tip sing-a-long va fi disponibilă în numeroase cinematografe. Iubitorii muzicii Queen vor putea fredona versurile preferate împreună cu întreaga sală.

Vezi Bohemian Rhapsody | Official Trailer pe ZonaZero.ro: Filmul "Bohemian Rhapsody", va fi lansat și în format DVD, incluzând anumite scene bonus

În decembrie 2018, "Bohemian Rhapsody" a devenit cea mai ascultată piesă creată în secolul XX. Inițial, piesa a fost lansată pe albumul din 1975 al trupei Queen, "A Night at the Opera". La acea vreme, o melodie de șase de minute era de două mai lungă decât trackurile ce se difuzau în mod normal la radio.

Tot în 2018, "Bohemian Rhapsody" a devenit cel mai vândut film biografic al unui cântăreț. Vânzările au depășit 3 milioane de bilete. Lungmetrajul a avut o ascensiune impresionantă încă din primele trei săptămâni de lansare.

"Bohemian Rhapsody" este un film-tribut adus lui Freddie Mercury și trupei legendare Queen. Filmul se concentrează pe povestea lui Farrokh Bulsara, un tânăr născut în Tanzania, care s-a stabilit la Londra la o vârstă fragedă. Farrokh devine Freddie și își întâlnește partenerii de trupă cu care a scris istorie în muzica rock: Brian May, Roger Taylor și, mai târziu, John Deacon. Regia filmului este semnată de Bryan Singer, iar scenariul a fost scris de Anthony McCarten.

 

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Meniul Zilei in Brasov

Evenimente in Brasov

Cumpară Brichete din Resturi Vegetale - Combustibil Solid

Gaseste-ne pe facebook

 

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:ZonaZero.ro»Filmul "Bohemian Rhapsody", va fi lansat și în format DVD, incluzând anumite scene bonus

Cauta categorie