Axl Rose, prima sa piesă după 10 ani de pauza, alături de Bugs Bunny și Porky Pig | VIDEO

Axl Rose începe anul 2019 cu o melodie nouă, prima după o pauză de 10 ani. Noul single al vocalistului Guns N' Roses se numește "Rock the Rock" și a fost scris pentru serialul de desene animate "New Looney Tunes".

La 10 ani de la apariția albumului "Chinese Democracy", Axl Rose revine cu piesa "Rock the Rock", o melodie ce ne introduce în lumea îndrăgitelor personaje din Looney Tunes, Bugs Bunny și Porky Pig.

Noul single apare în "Armageddon Outta Here, Part Two", episod ce a avut premiera pe 24 decembrie, pe Boomerang. Axl este și personaj central în acest episod, piesa "Rock the Rock" salvând planeta de la distrugere.

Mai exact, personajele din Looney Tunes îl avertizează pe Axl că un asteroid uriaș se îndreaptă spre pământ, iar acesta se oferă să salveze situația cântând cât poate el de tare noua sa melodie, "Rock the Rock". Ajutat de niște boxe ”trăznet”, dar și de Bugs Bunny și Porky Pig, Axl încearcă să spulbere asteroidul prin puterea muzicii.

 

Asculta melodia pe ZonaZero.ro: Axl Rose, prima sa piesă după 10 ani de pauza, alături de Bugs Bunny și Porky Pig | VIDEO

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Meniul Zilei in Brasov

Evenimente in Brasov

Cumpară Brichete din Resturi Vegetale - Combustibil Solid

Gaseste-ne pe facebook

 

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:ZonaZero.ro»Axl Rose, prima sa piesă după 10 ani de pauza, alături de Bugs Bunny și Porky Pig | VIDEO

Cauta categorie