Meciul România – Norvegia, din Liga Naţiunilor, nu se va mai disputa

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a anunţat, sâmbătă seară, că meciul primei reprezentative cu Norvegia, care era programat duminică, în grupele Ligii Naţiunilor, nu se va mai disputa.

“UEFA ne-a informat că ‘în urma cazului pozitiv înregistrat în lotul Norvegiei şi după întâlnirea din această seară cu autorităţile guvernamentale, Federaţia din Norvegia nu va călători în România pentru a disputa partida din Liga Naţiunilor programată mâine. Astfel, partida România-Norvegia nu se va mai disputa’”, se arată pe site-ul FRF.

Consecinţele anulării partidei rămân a fi stabilite de Comisia de Disciplină UEFA, a precizat FRF.

Vineri, federaţia norvegiană anunţa că fundaşul Omar Elabdellaoui a fost testat pozitiv cu coronavirus. El a fost izolat în cantonament şi antrenamentul de vineri al norvegienilor a fost anulat.

Sâmbătă, când lotul Norvegiei ar fi trebuit să facă deplasarea în România, delegaţia a fost blocată la Oslo, autorităţile norvegiene hotărând să nu pertimă ieşirea jucătorilor şi stafului din ţară. Jucătorii au redactat o scrisoare deschihsă către autorităţile de la Oslo, însă fără succes.

Meciul România – Norvegia era programat duminică, la ora 21.45, pe Arena Naţională.

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Meniul Zilei in Brasov

Evenimente in Brasov

Cumpară Brichete din Resturi Vegetale - Combustibil Solid

Gaseste-ne pe facebook

 

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Fotbal »Meciul România – Norvegia, din Liga Naţiunilor, nu se va mai disputa

Cauta categorie