Supercupa României la handbal feminin. Duminică de la 17.30

In aceasta duminica, Sala D.P. Colibasi din Brasov va fi gazda evenimentului care va decerna primul trofeul al noului sezon, Supercupa Romaniei.

SCM Ramnicu Valcea va intalni castigatoarea Cupei Romaniei, CSM Bucuresti, in primul joc oficial al noului sezon competitional. Partida va avea loc la ora 17:30 iar intalnirea va fi televizata pe postul national TVR.

„Sper să fie un meci frumos, să placă spectatorilor, să fie la fel ca şi ultimele trei între cele două echipe. Iar la final, lumea să plece bucuroasă de la sală că a avut ocazia să vadă un meci la un nivel foarte ridicat. Că va câştiga Bucureşti, că vom câştiga noi, pentru mine are mai puţină importanţă. Sigur că ne dorim să câştigăm, dar mai important este să lăsăm o impresie bună pentru că ne aşteaptă un sezon dificil, cu meciuri foarte tari”. a declarat inaintea acestei intalniri Florin Verigeanu, presedintele sectiei de handbal.

In editia precedenta a SuperCupei, echipa din Ramnicu Valcea a triumfat in fata echipei din capitala, scor 33-31 dupa prelungiri.

 

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Meniul Zilei in Brasov

Evenimente in Brasov

Cumpară Brichete din Resturi Vegetale - Combustibil Solid

Gaseste-ne pe facebook

 

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Sport»Supercupa României la handbal feminin. Duminică de la 17.30

Cauta categorie