Amical | SR Braşov vs KSE Tg. Secuiesc.2 - 2

Amical | SR Braşov vs KSE Tg. Secuiesc.2 - 2 Sursa: srbrasov.ro

Meciul de sâmbătă dimineaţa a avut şi el parte de goluri multe, onorând tradiţia confruntărilor SR Braşov – KSE Tg. Secuiesc.

Dubla realizată de fostul „stegar” Emanuel Popa în prima jumătate de oră părea să indice că braşovenii se resimt după cele mai puţin de 48 de ore pauză de la meciul cu Corona de joi. 

Au evoluat: 1. Octavian Potocoavă (20 de ani) – 19. Răzvan Dragomir (17), 23. Adrian Stoian (21), 5. Eduard Renţa (17), 20. Daniel Răducan (20) – 14. Florin Stîngă (41), 6. Marian Cristescu (34), 10. Ştefan Nicolau (18) – 17. Horia Popa (25), 7. Dragoş Popa (17), 9. Carlo Danciu (19)

Au mai intrat în repriza a 2-a: 1. Robert Marin, 22. Raul Toader (20), 2. Mihai Horhocea (18), 26. Cenk Firat (27), 13. George Munteanu şi 11. Adrian Ianovici (17)

„Stegarii” au avut ocaziile mai numeroase, dar au trebuit să fie atenţi la tăioasele contraatacuri covăsenene. 

Ştefan „Tâmplarul” Nicolau a redus diferenţa cu mai puţin de un sfert de oră până la finalul primei reprize, finalizând o fază cu un şut superb de la circa 22 de metri.

Marian Cristescu a egalat la ultima fază de poartă a reprizei, trimiţând centrarea din corner a lui Horia Popa în interiorul plasei laterale cu o frumoasă lovitură de cap.

În repriza a doua, „stegarii” au opus unicei mari ocazii covăsnene mai multe şanse pentru obţinerea celei de a 4-a victorii consecutive a verii. Cea mai spectaculoasă dintre ele a fost foarfeca lui Adrian Ianovici din colţul careului de şase metri.

Pentru SR Brasov urmează cel puţin alte două teste până la debutul oficial al sezonului, pe 14 august, în Turul 2 al Cupei României. Astfel, joi, 1 august, de la ora 11:00 vom juca la Tărlungeni cu CS Afumaţi (locul 2 în Seria a 2-a din Liga a 3-a sezonul trecut), iar sâmbătă, 10 august, întâlnim în Bartolomeu echipa Cetate Râşnov.

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Meniul Zilei in Brasov

Evenimente in Brasov

Cumpară Brichete din Resturi Vegetale - Combustibil Solid

Gaseste-ne pe facebook

 

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Fotbal »Amical | SR Braşov vs KSE Tg. Secuiesc.2 - 2

Cauta categorie