Andrei Nastase, vicepremier Moldova: Votul pentru Iohannis este un vot pentru Basarabia

Andrei Nastase, vicepremierul Republicii Moldova: "Cine ar fi crezut că cele două state, care împărtășesc aceeași istorie și aceeași limbă, au ajuns să fie unite, în ultimii ani, și de un trist paralelism în ceea ce privește atacarea instuțiilor statului.

Aceste vremuri au dat și lideri veritabili. Unul dintre reprezintă cheia de boltă a luptei pentru salvarea democrației și a statului de drept, președintele Klaus Iohannis. Mi-aș fi dorit ca atunci când Republica Moldova a fost capturată acum câțiva ani, în fruntea ei să se afle un președinte precum Klaus Iohannis.

În vreme ce în Republica Moldova instituțiile au capitulat, în România, un veritabil om de stat a dus alături de #PNL o luptă pentru ca instituțiile să rămână libere și puternice. Votul pentru Iohannis este un vot pentru Basarabia.

Vă asigur că angajamentul nostru faţă de democraţie, statul de drept şi valorile europene este unul de lungă durată, aşa cum este şi cel al lui Klaus Iohannis, cel pe care în calitatea mea de cetăţean român îl voi vota pe 10 noiembrie pentru un nou mandat în fruntea românilor."

 

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Meniul Zilei in Brasov

Evenimente in Brasov

Cumpară Brichete din Resturi Vegetale - Combustibil Solid

Gaseste-ne pe facebook

 

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Externe»Andrei Nastase, vicepremier Moldova: Votul pentru Iohannis este un vot pentru Basarabia

Cauta categorie