Cazul de la Săpoca. O altă situație de gravă neglijenta


Directorul Spitalului Săpoca din Buzău, Viorica Mihalașcu, susține că bărbatul care a omorât patru pacienți și a rănit alți nouă era internat într-un salon cu supraveghere normală deși era în sevraj etilic.

„Era internat într-un salon cu supraveghere normală, nu cu supraveghere sporită, întrucât simptomele pe care le prezenta nu prevesteau astfel de probleme”, a spus Viorica Mihalașcu, la Antena 3.

Aceasta a povestit că bărbatul de 38 de ani și-a agresat colegii de salon și pe cei dintr-un salon învecinat. Potrivit directorului, trei pacienți au murit în unitatea medicală, a patra victimă a decedat după ce a fost dusă la la urgențe, trei dintre răniți au traumatisme craniene, iar alți șase au traumatime mai minore.

Bărbatul de 38 de ani, care a atacat pacienții în Spitalul de Psihiatrie Săpoca din județul Buzău, a fost internat cu sevraj etilic. Atacatorul s-a luptat cu polițiștii până a fost imobilizat.

Potrivit surselor citate, bărbatul are 38 de ani, este din Săgeata, și s-a internat voluntar pe fondul unei dependențe de alcool.

Polițiștii care au intervenit l-au prins pe atacator la poartă, cu stativul de perfuzii în mână, și a existat o luptă cu forțele de ordine până când a fost imobilizat.

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Meniul Zilei in Brasov

Evenimente in Brasov

Cumpară Brichete din Resturi Vegetale - Combustibil Solid

Gaseste-ne pe facebook

 

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Eveniment»Cazul de la Săpoca. O altă situație de gravă neglijenta

Cauta categorie