Descinderi de AMPLOARE la Brașov | Polițiștii au luat cu ASALT cămătarii

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Braşov efectuează, marţi dimineaţă, 13 percheziţii domiciliare şi pun în aplicare patru mandate de aducere, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de camătă, şantaj şi înşelăciune.

Potrivit IPJ Braşov, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, efectuează 13 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Săcele, la locuinţele persoanelor implicate şi/sau la imobilele unde există informaţii că s-ar afla obiecte sau înscrisuri ce au legătură cu infracţiunile cercetate.

Poliţiştii vor conduce la audieri un număr de patru persoane, urmând a fi propuse măsuri legale prin unitatea de parchet competentă.

Alături de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, la acţiune participă jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Braşov, precum şi poliţişti din cadrul Direcţiei Operaţiuni Speciale.

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Meniul Zilei in Brasov

Evenimente in Brasov

Cumpară Brichete din Resturi Vegetale - Combustibil Solid

Gaseste-ne pe facebook

 

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Eveniment»Descinderi de AMPLOARE la Brașov | Polițiștii au luat cu ASALT cămătarii

Cauta categorie